Ajánlatok - Imesa Hungary

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Ajánlatok

Az IMESA kínál komplett megoldásokat, amelyek megfelelnek a mosodai igényeinek a legkülönbözőbb területeken: nemcsak szállodák, professzionális mosodai vagy Fizetős Coin op mosoda, hanem lovas és sport központok, kis berendezés a kozmetikus és fodrász, és a vizesblokk, továbbá a kórházak, nyugdíjas otthonok, egészségügyi központok, klinikák, ... 

IMESA mosodai megoldások.


HOTEL
A legjobb szállodák aki kiemelkedő első osztályú szolgáltatást kínálnak, akkor figyelni kell az apró részletekre, még a legeldugottabb helyen is; Ezen okokból, a legjobb szállodák dönthetnek a saját mosoda kialakításról! Illatos ágynemű a szobában, tökéletesen vasalt ágynemű, az asztalokon gyönyörű terítők, puha törölköző a spa. részlegben: hogy kényeztesse az ügyfeleket és hogy javasolják a szálláshelyet, barátoknak is.
Az IMESA mosó  és szárítógép előnyök nem csak a vevői elégedettsége, a viz, energia- és a mosószer megtakarítás és a kiméletes  bánásmódot a textiliáknak, nem elroncsolta túl sok agresszív tisztítószer és fertőtlenítőszer. Az IMESA kínál mosodai megoldást, igényeknak megfelelőt minden hotel, fürdő, étterem, ... IMESA mosóda egy rövid megtérülés. Minden kicsi helyiségben eltudjuk helyezni nincs probléma? Ne aggódjon az IMESA megoldása a TANDEM ! Mosó és szárítógép egymásra helyezve biztosít akár 18 Kg/h termelés kevesebb mint 1 négyzetméter területen.
Szüksége van több információra?  Lépjen kapcsolatba az IMESA értékesítési szakembereivel!
ÉTTEREM
Egy elfogyaztott emlékezetes vacsorát? Légkör, jó bor, finom ételek és ... egy elegáns asztalra! Ha szeretné kínálni az egyedülálló élményt, akkor kell vigyázni a legapróbb részletre is. A belépő vendég az étterembe, a figyelem azonnal az asztalra irányúl: foltos abrosz és nem tökéletesen vasalt szalvéták biztosan nem lenne helyes emlék egy felejthetetlen vacsoráról!
Az IMESA kínál öt csillagos szolgáltatást az ügyfeleineknek, tervezett berendezések köre elkötelezettek a vendéglátás területén: kicsi / közepes kapacitású mosó és szárító gépek együtt a legjobban teljesítő mángorló vasalókkal. A mosoda folyamat arról is szól, hogy a költséget csökkentsen  és energiát takarítson meg a környezetet kímélje. Kíméletesen kezeljék a szöveteket, ahelyett, hogy agresszív fertőtlenítési folyamat károsítaná a textilia szálakat, így a textília hosszabb élettartamú lesz... Szüksége van több információra? Lépjen kapcsolatba az IMESA értékesítési szakembereivel!
VEGYTISZTÍTÓ SHOP

A környezet változás szempontok első helyen vannak a skálán. A legtöbb óvatos ügyfelek sokszór felteszik a "környezet szennyezés" kérdést  és nagyon gyakran választanak "környezet-barát" terméket, ekkor választják a mosodai szolgáltatást! Megjegyezzük azt, hogy a legtöbb modern szöveteket nedvesen lehet kezelni ... most ezért a "Wet Clean" rendszer sikere ezzel magyarázható!
IMESA kínál modern számítógép vezérlésű mosógépeket, amelyek ellenőrzik a mosási ciklusok részleteit, hogy elkerülje a ruhadarab károsodását. A szárítógépeket felszereli maradék nedvesség-ellenörzési rendszerrel, hogy biztosítsa és garantálja a legjobb vasalási eredményt.
Az IMESA "Wet Clean" rendszer biztosítja a lehetőséget, tiszta, illatos ágyneműt, amely kellemes tapintású, mint amilyennek az új!
Szüksége van több információra? Lépjen kapcsolatba az IMESA értékesítési szakembereivel!
TAKARÍTÁS

Az IMESA biztosítja a maximális higiéniát kórházak, nyugdíjas otthonok, óvodák, ... hogyan? 
Csak a megfelelő tisztíta MOP és törlő ruhákkal elvégzett takarítás érheti el a megfelelő tisztaságot!
Az IMESA kínál rengeteg berendezést a professzionális tisztító ipar részére; több információ a katalógusban, töltse le.
Szüksége van több információra? Lépjen kapcsolatba az IMESA értékesítési szakembereivel!
KÓRHÁZAK

Amikor arról beszélünk, hogy kórház akkor figyelembe kell venni a higiéniai szempontokat, különösen ha utalunk a neonatológiai (újszülött osztály), fertőző betegségek, onkológiai, és sok más területekben. Az IMESA célja az ideális kórházi mosoda. A D2W sorozatú kétoldalas mosógépek. Elkülönített oldalak, hogy ne legyen kapcsolat szennyeződés a piszkos és tiszta textilia elhelyezése közben. A mosógép betöltése és ürítése két különböző szobában történik!
                                                          Tökéletes összhangban RABC tanúsítás és az UNI: en 14065: 2004 irányelveivel. 
Az IMESA aszeptikus mosó gépei minden fontos szempontokat figyelembe vette olyanokat mint az ergonómiai és a technológia.
Szüksége van több információra? Lépjen kapcsolatba az IMESA értékesítési szakembereivel!
IDŐSEK OTTHONA

Nagyon fontos, hogy vigyázzunk az idősekre. Az IMESA megoldásai idősek otthonai részére, hogy a drágáink biztonságban legyenek!
IMESA nem csak megbízható berendezéseket készít a mosodáik részére, hanem IRIS az RFID ruhanemű azonosító rendszert is, amely lehetővé teszi a vendégek ruháinak a nyomon követését, az elszállítástól a vissza szállításig.
Szüksége van több információra? Lépjen kapcsolatba az IMESA értékesítési szakembereivel!
LOVAS KÖZPONTOK

A nyereg alátét és a lótakaró fontos szempont a lóvak egészségének szempontjából, tisztán kell tartani. 
Az IMESA mosógépekkel mosott takarók tisztaságával védelmet nyújt a ló ellen fellépő fertőzések, baktériumokkal szemben!
Szakmai mosás a ló textil tárgyainak, lehetővé teszi, hogy mossa és fertőtlenítse őket, elkerülve az értékes szövetek roncsolódását.
Szüksége van több információra? Lépjen kapcsolatba az IMESA értékesítési szakembereivel!
TENGERI HAJÓZÁS

Ágyneműk, abroszok, szalvéták, üzemeltetők egyenruháik, ... is a hajónak szüksége egy szép és funkcionális mosodára! 
Az IMESA tervezi és gyárt ezen igény kielégítésére, nagy tapasztalatokkal mosó  és szárítógépek a tengeri hajózás és a haditengerészeti szektor részére. A sok éves együttműködés a vezető cégekkel ezen a területen aktív. 
Az IMESA kifejlesztett robusztus és megbízható termékeket, amelyek jól alkalmazkodtak a tengerjáróhajók és teherhajók területein.
Szüksége van több információra? Lépjen kapcsolatba az IMESA értékesítési szakembereivel!
LAKÓ-KÖZÖSSÉGI MOSODA

A fentartók és az építészek körében többszőr felmerül egy ötlet, egy mosó-helység kialakításáról, megoszlik a lakástulajdonosok véleménye ma még elég gyakran. Az észak-európai országokban valamint a svájc-ban és az USA-ban már alkalmazzák ezt a rendszert és azt igazolja, hogy mennyire életszerű és kényelmes ez a rendszer....Amikor az emberek beszélnek közösségi mosodákról, utalnak arra, hogy a berendezések nagyobb teljesítményűek lehetnek, mint a hagyományos otthoni készülékek és magas energia-megtakarítást képződik ezen a szinten. 
Továbbá a költségek, a gépek beszerzése fenntartása nem terheli az egyént direkt módon, hanem megoszlik a lakástulajdonosok között ami egy közösség előnye.
IMESA széles gép skáláját kínálja a közösségi mosodák részére:
  • A P-Line sorozat: mosó- és szárítógép 7 kg kapacitással;
  • Az LM sorozat: professzionális magas fordulatszámú mosógépek;
  • Az ES sorozat: professzionális szárítógépek;
Tiszteletben tartva az önkiszolgáló koncepció, IMESA mosó  és szárítógépek vannak felszerelve intuitív és felhasználóbarát rendszerekkel. Továbbá, minden egyes készülék csatlakoztatható korszerű fizetési rendszerhez, mint az előre fizetett kulcs, kártya, elektronikus érme, ... Igények szerint elhelyezhető az ilyen közösségi mosodában mosó és öblítő adagoló rendszer amely tovább fokozza a kényelmi érzést. 
Szüksége van több információra? Lépjen kapcsolatba az IMESA értékesítési szakembereivel!
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz